Share

Betaalwijzen

iDeal betalingen

iDeal is de standaard van de belangrijkste Nederlandse banken: ING Bank, Postbank (=ING), Fortis, Rabobank, ABN Amro en SNS Bank. Als u een bankrekening (betaalrekening) heeft bij een van deze banken en beschikt over internetbankieren dan kunt u direct vanaf uw eigen bankrekening betalen.
iDeal transacties op de website van SKINNOVATORS worden verzorgd door MOLLIE. Als u kies voor een iDeal betaling wordt u automatisch doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van MOLLIE, hier kiest u vervolgens uw eigen bank, waarna u kunt inloggen op uw eigen vertrouwde internetbank omgeving. Hier keurt u de transactie goed, waarna u via MOLLIE weer naar onze website terugkeert. Betalingen via iDeal verlopen zoals u gebruikelijk bent bij internetbankieren.

Paypal: betalen met Creditcard

Via Paypal is het mogelijk om te betalen met een creditcard. Paypal ondersteunt Visacard en Mastercard.
Als u de betaalwijze Paypal selecteert wordt u doorgezet naar de veilige betaalomgeving van Paypal. Als u met creditcard wilt betalen kiest u deze optie, waarna u uw creditcard gegevens kunt invoeren. Als u de transactie heeft goedgekeurd keert u via Paypal weer naar onze website terug.
Als u een creditcard heeft en vaker met een creditcard online aankopen wilt betalen, raden wij u aan om een rekening bij Paypal te openen. Dit is veiliger omdat u uw creitcard gegevens maar 1 keer hoeft op te geven zodat internet criminelen minder kans hebben uw gegevens te achterhalen.

Paypal: betalen met Paypal account

Paypal is een betaalprovider die u de mogelijkheid biedt om uw creditcard of uw (Nederlandse) bankrekening te koppelen aan een Paypal account. Op alle websites die Paypal ondersteunen kunt u daarna met uw Paypal account betalen. Paypal verrekent dit weer met uw creditcard of bankrekening.
Een Paypal account is gratis en veilig omdat u geen betaal- of creditcard gegevens meer aan de website waar u iets wilt bestellen hoeft door te geven. Paypal is feitelijk een extra laag tussen uw gegevens en de website van de verkoper.

Als u wilt betalen met uw Paypal account dan kiest u “Paypal” als betaalwijze. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van Paypal. U logt in met uw gegevens en u geeft accoord op de transactie. Hierna keert u weer terug naar onze website.

Vooraf overmaken via bankoverschrijving

Beschikt u niet over Internetbankieren, Paypal account of een creditcard? Dan is het mogelijk om onze producten te bestellen via het vooraf overmaken van het factuurbedrag op onze rekening. Wij versturen de bestelling zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening. U dient in dit geval de betaling te voldoen aan:

SKINNOVATORS te Amsterdam
ABN AMRO: 57 31 08 587
Onder vermelding van het factuurnummer wat u per email krijgt toegestuurd na het afronden van de bestelling.

  • Veilig betalen via iDeal of Paypal (ook met credit card)
  • Verzenden binnen 24 uur via TNT pakketpost
  • Bij bestellingen boven € 100,- geen verzendkosten

CMS & Webdesign by Footsteps