Share

Natura Siberica is een jong, innovatief merk dat als 1e (en enige) huidverzorgingsproducten maakt op basis van biologisch gecertificeerde, super krachtige wilde kruiden, bessen, planten en grassen uit Siberië en het Verre Oosten.


KONINKLIJK BEAUTYGEHEIM
Doordat deze planten de IJstijd overleefden zagen wetenschappers en botanici vroeger al in dat ze bijzonder krachtige eigenschappen en hoge concentraties effectieve, natuurlijke bestanddelen bezitten, die de gezondheid én huid ten goede komen. De planten, kruiden en bessen werden destijds dan ook al verwerkt in schoonheidsproducten die exclusief voor de tsaren familie werden geformuleerd. Anno nu combineert Natura Siberica dit koninklijke Siberische beautygeheim met de nieuwste (bio)technologische ontwikkelingen en inzichten op huidverzorgingsgebied, eeuwenoude tradities én maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen.

DIRECT VERWERKT
Alle ingredienten worden namelijk volgens oud inheems gebruik uitsluitend handmatig door kleine Siberische stammen geplukt op specifieke momenten: precies wanneer zij de hoogst mogelijke concentratie werkzame stoffen bevatten. Daarbij wordt bovendien een eeuwenoude inheemse oogst kalender aangehouden, die garandeert dat de natuur zo min mogelijk wordt beschadigd en de natuurlijke bronnen niet uitgeput raken. Na de oogst worden de planten en kruiden direct verwerkt zodat de actieve stoffen hun kracht niet verliezen. Hierdoor is waarborgt resultaat georiënteerde kwaliteit gewaarborgd.

GEEN SCHADELIJKE CHEMISCHE COMPONENTEN
Minstens 95% van de ingrediënten is van plantaardige oorsprong en de producten zijn vrij van siliconen, minerale olien, sulfaat, parabenen, EDTA, PEG, BHT-BHA en kunstmatige kleur-of geurstoffen.

GECERTIFICEERD EN BETAALBAAR
Natura Siberica is opgericht in 2007 en in slechts 7 jaar tijd enorm gegroeid; het wordt inmiddels verkocht in o.a. de USA, Japan, Rusland, Turkije, Duitsland, Zweden, Denemarken, Spanje en Nederland. Geen wonder, want de producten zijn uniek in haar soort: biologisch en ecologisch verantwoord, gecertificeerd, van hoge kwaliteit en bijzonder effectief. En (niet geheel onbelangrijk): heel betaalbaar!

Voor het gezicht heeft Skinnovators de Absolut Anti-Age lijn van Natura Siberica in het assortiment opgenomen, en voor het lichaam de Sauna & Spa lijn. Het volledige Natura Siberica assortiment is verkrijgbaar via www.strictlyselected.com. Klik hier om het Natura Siberica assortiment in de Skinnovators shop te bekijken.

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps