Share

 

LashControl® is een uniek gepatenteerde, award winning mascara met Squeeze Control; doseer zelf de hoeveelheid mascara voor een natuurlijke of juist dramatische look. Jij bent in charge. 

 

SQUEEZE CONTROL DOSEERSYSTEEM
LashControl staat voor maximaal effect en minimale verspilling. Vergeet aan elkaar geplakte wimpers en het afvegen van overtollige mascara op de rug van je hand of een tissue. Knijp simpelweg in het gekleurde, flexibele tussenstuk terwijl je het borsteltje uit de houder trekt en doseer zelf de hoeveelheid mascara op het borsteltje. Hoe harder je knijpt, hoe ‘schoner’ je borsteltje. Voor een natuurlijke look knijp je dus flink, voor een meer dramatische look knijp je zachter of helemaal niet. Je bent zo volledig in charge over je look. Knijp en veeg zo je borsteltje tot slot helemaal ‘schoon’ zodat je ‘m meteen als wimper- of wenkbrauwkam kunt gebruiken. Handig!

GEEN VERSPILLING, KLONTJES OF BACTERIEN
De “squeeze control” helpt bovendien klontjes op je borsteltje en vroegtijdige uitdroging van je mascara voorkomen, de hoeveelheid bacteriën in de houder beperken en onnodige verspilling voorkomen. Normaliter zit er nog veel product onderin, langs de wand en in de hoekjes van je mascarahouder waar je niet bij kunt. Met het flexibele tussenstuk kom je met je borsteltje in alle hoekjes, waardoor je je mascara optimaal gebruikt.

VERRIJKT MET PROTEINEN EN BOTANISCHE EXTRACTEN
LashControl® verzorgt de wimpers en houdt ze gezond en sterk d.m.v. de aan de formule toegevoegde proteïnen en botanische extracten waaronder ginkgo biloba, kamille, aloë vera, keratine, vitamine E en panax ginseng. De basis van bijenwas helpt wimperhaartjes gehydrateerd te houden. LashControl zorgt dus niet alleen voor mooie, maar ook gezonde en stevige wimpers en voorkomt irritatie. Alle formules zijn bovendien parabeen vrij.

Deze klodder- en smudge proof mascara blijft zitten waar het moet, van ochtend tot avond. LashControl is lief voor de dunne, gevoelige huid rond de ogen en breekbare wimpers, want makkelijk te verwijderen. Hardhandig schoonmaakwerk is verleden tijd.

 

Youtube review LashControl Wayne Goss

Scott Barnes (make-up artist van Kate Hudson, Beyonce en Jennifer Lopez) is groot fan van LashControl. In deze tutorial legt hij uit waarom en geeft hij tips & tricks voor het mooiste resultaat.

LashControl tutorial Scott Barnes.jpg

Ook international make-up artist Wayne Goss is fan van LashControl. Naast zijn werk als make-up artist heeft hij een eigen YouTube kanaal met 1,8 miljoen volgers. Onlangs kreeg hij LashControl in handen en zijn reactie: "só simple, yet só revolutionary!".

review Wayne Goss LashControl.jpg

Enkele producten van LashControl

Pink Squeeze - Lengthening & Conditioning (zwart)

Pink Squeeze - Lengthening & Conditioning (zwart)

Award winning mascara met ‘squeeze control’ en o.a. keratine, proteïnen, vitamine E en ginseng.

Purple Squeeze - Volumizing & Conditioning (zwart)

Purple Squeeze - Volumizing & Conditioning (zwart)

Award winning mascara met ‘squeeze control’ en o.a. keratine, proteïnen, vitamine E en ginseng.

bekijk alle producten

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps