Share

Formulated with Natural Ingredients - tekst.png 

Inner Health = Outer Beauty! Huidcellen halen 70% van hun bouwstoffen uit de voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd. Door een ongezonde levensstijl, dieet of een eenzijdig eetpatroon bevat ons bloed echter niet altijd voldoende vitaminen en mineralen om de huidcellen van de juiste voedingsstoffen te voorzien. Voedingssupplementen werken op een ander, dieper niveau dan serums en cremes en zijn dus een waardevolle aanvulling op de 'traditionele' huidverzorging. Het Canadese merk Functionalab zet hierbij de trend op het gebied van nutricosmetics en nutraceuticals! 

Functionalab kwam in 2009 in Canada en de USA op de markt met strak vormgegeven producten die huid en lichaam voorzien van een extra aanvulling van waardevolle voedingsstoffen. Het merk onderscheidt zich door het aanbod van supplementen te richten op de combinatie ‘gezondheid & schoonheid van binnenuit’, aangepast aan leeftijd of specifieke beauty wensen. Er is uitgebreid onderzocht welke bouwstoffen je nodig hebt of tekort komt bij specifieke huidcondities of omstandigheden; een droge huid heeft bijv. een verhoogde behoefte aan essentiële vetzuren, terwijl een vette huid juist gebaat is bij ingrediënten die de talgproductie remmen en heeft een 30+ huid andere behoeften dan een 50+ huid.
 
Zo zijn er Age Defence 30+, Anti Age 40+, Collagen Formula, Hair, Skin & Nails, Pure Complexion, Opti-Tan, Weight Management of Ultra Health. Voor wie genoeg heeft van 5 verschilende vitamine- en supplementenpotjes op de plank zijn er Personalised Packs: een maandvoorraad handig verpakte zakjes met elk een dagdosis van speciaal geselecteerde supplementen.
 
Aangezien sommige voedingsstoffen elkaar kunnen versterken of juist tegenwerken is belangrijk de juiste combinatie in te nemen. Functionalab stelt daarom formules samen die zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, waarbij is gekeken naar de optimaal werkzame concentraties van elk ingrediënt en de relatie tussen de waardevolle werkstoffen onderling voor een verbeterde opname in het lichaam. De producten bevatten uitsluitend pure, 100% natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of onnodige vulmiddelen.
 
Functionalab werd in Parijs bekroond met de Beauty Challenger Award 2010 vanwege hun wetenschappelijke en holistische kijk op beauty, gezondheid en voeding. Ook werd de Beauty Discover Award 2010 op de CosmoProf in Bologna in de wacht gesleept. Het merk is inmiddels verkrijgbaar in de USA, Canada, Hongkong en in de UK exclusief via Harrods en Harvey Nichols en nu dus ook in Nederland!
 
  • 100% pure, natuurlijke ingredienten
  • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of onnodige vulmiddelen
  • Samenstelling o.b.v. wetenschappelijk onderzoek voor maximale effectiviteit
  • Meest effectieve, klinisch goedgekeurde doses met de meest optimale ingredientcombinaties voor elke huidconditie
  • Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om te voldoen aan de internationale eisen.
Skinnovators vervult het Nederlandse agentschap voor het merk; dat niet alleen via onze webshop verkrijgbaar is, maar ook bij Skins Cosmetics in Amsterdam en de SOAP Treatment Stores en via geselecteerde beauty professionals.
 
Klik hier om het hele assortiment nutricosmetics en nutraceuticals van Functionalab te bekijken.
 
Voor specifiek productadvies t.a.v. jouw huidconditie en de daarbij passende (combinatie van) Functionalab producten, klik hier

 
 

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps