Share

HET MERK
Alpha-H is een (meervoudig) award-winning cosmeceutical merk voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar huid wil verbeteren en ook daadwerkelijk resultaat wil zien. Ondanks dat het merk al ruim 20 jaar bestaat, is de belangrijkste doelstelling van het merk al die jaren niet veranderd; volledige toewijding aan het maken van producten die zichtbare huidverbetering en langdurig houdbare resultaten mogelijk maken, ongeacht leeftijd of huidtype.

UNIEK
Wat Alpha-H onderscheidt van andere cosmeceutical merken is het feit dat er veel wordt gewerkt met glycolzuur. Glycolzuur is een fruitzuur, ook wel alphy hydroxy zuur genoemd, vandaar ook de naam Alpha-H. In veel (niet alle!) producten komt dit ingredient voor; in wisselende dosering. Ze hebben om gekozen voor dit specifieke fruitzuur vanwege de brede inzetbaarheid, de effectieve werking én uitzonderlijke resultaten dat glycolzuur geeft ten aanzien van huid(structuur)verberering, pigment-/ouderdomsvlekken, melasma, acne, grove porien, dehydratatie, slecht doorbloede, verdikte (rokers)huid en een vale, ongelijkmatige teint. En daarnaast omdat glycolzuur zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.

Er zijn echter meerdere (cosmeceutical) huidverzorgingsproducten die glycolzuur bevatten. Wat Alpha-H echter bijzonder maakt is dat zij werken met hoge percentages glycolzuur, in combinatie met hoge concentraties enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en een (waar nodig) lage pH waarde van de producten. Lees meer....

Deze specifieke combinatie van factoren zorgt ervoor dat de huid als het ware uit haar comfort zone wordt getrokken, waardoor de activiteit in de huidcellen (tot in de diepere huidlagen) toeneemt. Kortom: de huid gaat aan het werk, en precies dáár waar nieuwe huidcellen, elastine en collageen worden aangemaakt. Dit maakt dat Alpha-H daadwerkelijk in staat is de kwaliteit, dikte, structuur, teint en functie van de huid  te verbeteren. En dat is precies waar Alpha-H voor staat.

GEEN ONNODIGE INGREDIENTEN
Alpha-H is van mening dat de consument nooit en te nimmer mag betalen voor onnodige ingrediënten en vulstoffen zoals synthetische geur- of kleurstoffen. Dat betekent dat de producten stuk voor stuk ongebruikelijk hoge percentages van actieve, natuurlijke ingrediënten bevatten, synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk worden vermeden en geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de formules; ongeacht de prijs van de grondstoffen. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van (bio)technologie.

MICHELLE
De Australische Michelle Doherty is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter Alpha-H. Ze heeft jarenlang een ernstige vorm van (cystic) acne gehad, die na haar jeugd helaas niet verdween. Teleurgesteld in de resultaten van de toen beschikbare producten en het gebrek aan inlevingsvermogen van artsen en dermatologen t.a.v. de sporen die een dergelijk huidprobleem kunnen nalaten op iemands huid als zelfvertrouwen ontwikkelde zij Alpha-H. 

Hierdoor bezit ze een enorme dosis kennis, ervaring én inlevingsvermogen op het gebied van huidproblemen en het effect dat die kunnen hebben op iemands zelfvertrouwen. Door haar eigen ervaringen heeft ze een enorme dosis kennis, ervaring, inlevingsvermogen en drive om mensen te helpen het beste uit zichzelf en hun huid te halen. Het is kenmerkend voor de toewijding waarmee Alpha-H zich inzet voor het behandelen van elk huidprobleem, ongeacht geslacht, leeftijd, huidtype, budget of levensstijl.

Het merk is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend familiebedrijf met een enorme, toegewijde schare fans onder beauty en lifestyle journalisten, dermatologen, make-up artists in alle uithoeken van de wereld. In thuisland Australië, waar de producten worden geproduceerd en de business wordt gerund, werken inmiddels een paar honderd salons met Alpha-H; maar het merk is inmiddels ook verkrijgbaar in Engeland, Duitsland, Italië, Slowakije, Zuid-Afrika, USA, Azië, Dubai en Nieuw Zeeland. En nu dus ook in Nederland en België via Skinnovators!

Enkele producten van Alpha-H

Balancing Moisturizer & Gentle Exfoliant - pH 3.5-3.8

Balancing Moisturizer & Gentle Exfoliant - pH 3.5-3.8

Hydrateert, stimuleert de huidvernieuwing, verheldert de teint en verfijnt de poriën.

Balancing & Pore Refining Mask

Balancing & Pore Refining Mask

Verfijnt porien, ontgift, repareert, egaliseert de teint met witte klei, lavendel, vitamine A en zink oxide.

Clear Skin Blemish Control Gel

Clear Skin Blemish Control Gel

Effectieve gel voor acute indroging van puistjes en aanpak van infecties, zwelling en roodheid.

Firming Body Therapy

Firming Body Therapy

Hydrateert, stimuleert doorbloeding, anti-aging door vitamine A en E en glycolzuur en geeft een parelmoerachtige glow.

Vitamin E Serum

Vitamin E Serum

Met 1% vitamine E. Anti-age, hydrateert, geneest en vermindert irritatie. Ideaal na operatie, laser of peelings, bij rosacea en littekens.

Vitamin A Serum 0.5%

Vitamin A Serum 0.5%

Met 0.5% vitamine A (retinol) de hoogst mogelijke dosering; voor aanpak van fijne lijntjes, pigment, littekens, acne, vale/verdikte huid.

Micro Cleanse Super Scrub - pH 3.6-4

Micro Cleanse Super Scrub - pH 3.6-4

Microdermabrasie in een tube met glycolzuur, biologisch afbreekbare micro beads en cafeine.

Age Delay Hand and Cuticle Cream

Age Delay Hand and Cuticle Cream

Anti-age hand-/nagelriemcreme met glycolzuur, soja peptiden, vitamine E en verzorgende olien.

bekijk alle producten

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps