Share

zoethoutwortel extract

terug naar het ingrediëntenoverzicht

Kruid dat bekent staat om zijn kalmerende en helende werking. Heeft een oplichtende werking doordat het de werking van tyrosine vertraagt. Tyrosine is een enzym dat de productie van melanine (pigmenten die de huid verkleuren) regelt. Hierdoor kunnen (verworven) pigment- of opeenhopingen van afvalstoffen effectief worden afgebroken, zónder dat de huid hiervan schade ondervindt. Zoethout extract heeft naast de huidoplichtende werking bij de donkere verkleuringen, ook een anti-irriterende werking en is daarmee zeer goed en veilig als plaatselijke ondersteuning te gebruiken bij huidirritaties van zelfs de meest gevoelige huidtypen.

Producten met dit ingrediƫnt

Instant Facial - pH 3.5

Instant Facial - pH 3.5

Facial in een flesje! Hydrateert, boost de teint, egaliseert, matteert, verfijnt porien, verwijdert dode huidcellen en vermindert roodheid.

Vitamin C Serum

Vitamin C Serum

Serum met vitamine C (de meest essentiële vitamine voor je huid), aangevuld met hyaluronzuur, druivenpit- en zoethout extract.

Liquid Gold - pH 2.5

Liquid Gold - pH 2.5

Wereldwijde bestseller! 4-in-1 want werkt als tonic, serum, moisturizer en exfoliant tegelijkertijd door o.a. 5% glycolzuur en de lage pH.

bekijk alle producten

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps