Share

granaatappel extract

terug naar het ingrediëntenoverzicht

Bevat ellagzuur dat de huidcellen beschermt tegen vrije radicalen. Het is een 2 à 3 keer krachtiger antioxidant dan rode wijn of groene thee, wat dit ingrediënt een buitengewoon huidverouderingsbeschermende werking geeft. Granaatappelextract beschikt ook over aanzienlijke samentrekkende eigenschappen, dankzij tannine. Hierdoor worden de poriën gesloten en de opperhuid verstevigd. Granaatappel is dan ook steeds meer terug te vinden in anti-age producten.

Ook staat granaatappel bekend om de koelende en anti-infectie eigenschappen. De extracten zijn ideale werkstoffen voor producten voor een drogere huid. Granaatappel extract helpt de huidbarriere versterken en de cellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daardoor behoort het tot de "anti-vervuilings"werkstoffen die op dit moment favoriet worden in cosmecitaland.

Producten met dit ingrediƫnt

Absolute Eye Complex

Absolute Eye Complex

Hydraterend, ontgiftend, liftend oogserum; pakt ook kringen en wallen aan. Ideaal als oog make-up primer, voor mannen en rokers!

Protection Plus Daily SPF50+

Protection Plus Daily SPF50+

Hydraterende, anti-age dagcreme met UVA/UVB bescherming factor 50+ en aanvullend beschermende antioxidanten. Geen vet/wit waasje!

bekijk alle producten

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps