Share

cocamidopropyl betaine

terug naar het ingrediëntenoverzicht

Cocamidopropyl betaïne wordt gewonnen uit suikerbiet-bestanddelen, kokosolie en/of palmolie en is een medium-sterke reiniger die tevens een antiseptische werking heeft. Het wordt gebruikt als schuimmaker in vele “rinse off” huidverzorgingsproducten. Het wordt goed verdragen door de huid en maakt daarom deel uit van bijna alle shampoos, conditioners en andere (huid)reinigingsproducten door de eigenschap dat het de irriterende werking van andere reinigende stoffen kan verminderen.

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps