Share

Bodyfit™ (glaucine)

terug naar het ingrediëntenoverzicht

Bodyfit™bevat glaucine, een multifunctioneel molecuul dat vetafbraak stimuleert en aanmaak van nieuwe vetcellen onderdrukt door een verbeterde calcium doorstroming te creeren.

Lipolyse effect:
De Bodyfit™ technologie draagt bij aan het verminderen van de grootte en het aantal vetcellen. Deze technologie remt de ontwikkeling van preadipocyten (jonge vetcellen) naar 'volwassen' vetcellen (adipocyten) - zie onder voor meer uitleg over dit proces. Door het afremmen van de groei naar volwaardige vetcellen wordt nieuwe vorming van cellulite voorkomen. De Bodyfit™ technologie stimuleert tegelijkertijd het tegengestelde effect: het helpt volwaardige vetcellen terug te keren naar de toestand van preadipocyt (vetten in preadipocyten worden sneller afgebroken), waardoor bestaande cellulite vermindert.

Preadipocyten zijn cellen die nog geen vetcel zijn maar zeker vetcellen zullen worden indien ze hiertoe gestimuleerd worden. Stilaan beginnen zich oliedruppeltjes af te tekenen in de preadipocyt. Deze gaan groeien en smelten uiteindelijk samen tot één grote vetdruppel waardoor de uiteindelijke vetcel of adipocyt ontstaat. Wetenschappers hebben beschreven dat volwaardige vetcellen terug kunnen keren naar de toestand van een preadipocyt.

Drainage:
Een van de kenmerken van cellulite is de ophoping van vocht en afvalstoffen tussen de bindweefselschotjes (wat het 'hobbelige' effect accentueert). De Bodyfit™ technologie helpt de grootte van de vetcellen verminderen en zorgt voor een verbeterde doorbloeding waardoor vrijkomende vetten en afvalstoffen worden afgevoerd (drainage).

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps