Share

Hand-ige huidverzorging!

De huid op je handen is er dun en heeft geen onderhuids vetlaagje. Daarbij staan je handen (veel meer nog dan overige lichaamsdelen) bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals zon, kou, zeep, schoonmaakmiddelen etc. En wist je dat UVA stralen zelfs door een autoruit heen tot in de diepste lagen van je huid doordringen?

De huid van je handen veroudert zo al met al dus een stuk sneller dan de rest van je huid, en verraadt je leeftijd dus nog meer dan je gezicht. Madonna wordt tegenwoordig niet voor niks alleen nog maar gespot met hippe handschoentjes! Vergeet je handen dus niet tijdens je dagelijkse verzorgingsritueel! Hier wat tips en tricks!

Dagelijkse zorg en anti-aging
Gebruik iedere dag een goed voedende en verzorgende handcrème. Spoel je handen nadat je met schoonmaakmiddelen hebt gewerkt altijd meteen goed af, droog ze en smeer ze in met een verzorgende handcrème, bijv. Age Delay Hand & Cuticle Cream.
 
Beschermen tegen ongemerkte zonstraling
  • gebruik dagelijks een breed spectrum (UVA en UVB) en hoge beschermingsfactor. Vergeet niet opnieuw aan te brengen nadat je je handen hebt gewassen!
  • Leg standaard een tube zonbescherming in je auto en breng een laagje aan voordat je een (lange) rit maakt om je handen te beschermen tegen de UVA straling die door autoruiten heen dringt.
Géén kalk
Nagels bevatten geen kalk, zoals vaak wordt gedacht. Van veel melk drinken zul je dus in geen geval sterkere nagels krijgen. Je kunt wel speciale voedingssupplementen slikken voor huid, haar en nagels. Profiteren huid en haar direct van mee!
 
Handmasker
Verzorg je handen terwijl je slaapt! Smeer je handen 2 of 3x per week voor het slapen in met een voedend maskertje. Hiervoor hoef je niet perse een apart product aan te schaffen; gebruik gewoon een gezichtsmasker. En smeer dan gelijk een laagje op je gezicht!

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps