Share

Filosofie

De conditie van je huid wordt bepaald door vier factoren: je genen, leeftijd, levensstijl en de mate waarin je je huid verzorgt. Op onze genen en leeftijd hebben we (helaas) geen invloed. Op onze levensstijl en de mate waarin we de huid verzorgen echter des te meer!

Met cremes en serums bereiken we de bovenste huidlagen. De juiste ingredientcombinaties zijn echter belangrijk om echt effectief te kunnen zijn. Ondersteuning van binnenuit (met supplementen) is daarbij essentieel aangezien huidcellen het grootste deel van hun voedingsstoffen gewoon uit het bloed opnemen. Daarnaast kunnen we de huid een handje helpen om werkstoffen dieper en sneller te laten doordringen en hun werk te laten doen.

We selecteren onze merken met deze "feiten" in ons achterhoofd.

Elke huid is echter uniek en wordt beinvloed door andere in- en externe factoren en heeft dus behoefte aan een eigen aanpak. Daarom vinden we het ook belangrijk om informatie te geven over ingredienten, wat zij precies doen voor de huid, over huidtypen-/condities en de daarbij behorende verzorgingsadviezen en -tips, zodat je zelf kunt bepalen wat past bij jouw huid en budget.


Schermafbeelding 2011-04-10 om 14.09.10.png

"Deze factoren bepalen de huidconditie. Leefstijl en verzorging zijn de enige aspecten waar we zelf invloed op kunnen uitoefenen. Als je weet wat je doet kun je echt een verschil maken. Deze site is bedoeld voor professionals en mensen met een meer dan gemiddelde interesse in de huid, ingredienten en hoe de de huid te verzorgen".

SKINNOVATORS

 

In de media

In de media

publicaties

meer info

CMS & Webdesign by Footsteps